Hier bent u: Nieuws Reinigingssystemen

Nieuws Reinigingssystemen

Mobiele hogedrukinstallatie:
 
Voor een klant hebben we een mobiele hogedrukinstallatie in een nieuwe bestelbus gebouwd.
De installatie heeft een werkdruk van 350 bar en is voorzien van een dieselmotor, hogedrukpomp, warmwaterboiler, watertank en een op afstand bedienbare elektrische haspel. Op het dak is een werkplateau gemaakt met inklapbaar hekwerk zodat er ook op hoogte kan worden gewerkt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tankcleaning Grafe Großthiemig:
 
Levensmiddelentransportbedrijf Grafe in het Duitse Großthiemig heeft zijn activiteiten uitgebreid met een compleet uitgeruste tankcleaninginstallatie voor levensmiddelen en een dubbele IBC reinigingsinstallatie. De installaties werken volautomatisch en zijn uitgerust met alle opties.
 
 
 
 
H & S transport Barneveld:
 
H & S transport is de grootste levensmiddelentransporteur van Europa en al vele jaren klant van Meijer Reinigingssystemen. Onlangs hebben we een nieuwe tankcleaninginstallatie geïnstalleerd die voorzien is van alle opties en die gebruikt gaat worden voor de meest veeleisende klanten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij H & S en Meijer Reinigingssystemen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
IBC reinigingsinstallatie:
 
Sika België levert bouwchemische producten, evenals kitten en lijmen voor de industrie. De IBC's waarin de producten worden geleverd worden hergebruikt en moeten grondig gereinigd worden voordat er weer nieuw product in komt. Uit oogpunt van kwaliteit en kostenbesparing is besloten om een Meijer IBC reinigingsinstallatie aan te schaffen. De installatie beschikt over automatische programma's en na het reinigen wordt de IBC automatisch ontsmet.
 
 
 
 
 
 
Uitbreiding tankcleaning FiNe Memmingen:
 
FiNe tank- en siloreiniging in Memmingen is al vele jaren klant van Meijer Reinigingssystemen. Onlangs werd de bestaande tankcleaning uitgebreid met een tweede baan. Deze wordt alleen gebruikt voor het reinigen van levensmiddelen waaraan zeer strenge eisen worden gesteld.
 


Meijer Reinigingssystemen BV
Spanjelaan 8
9403 DP  Assen
T (0592) 262 833
F (0592) 262 384
E info@meijercarwash.nl
KvK 04021032
BTW-nr NL8093.72.502B01
Privacy Statement
Disclaimer

© 2021 Meijer Carwash